at last I found you

Så var man äntligen hemma efter en hel shopping dag i Stockholm och gissa vad? efter mycket in och ut i äffärer, svordommar och suckar så hittade jag min jacka. Inne på den underbara butiken G-star raw, jag betalade 1,900 kr för den och är i mina ögon värd varenda krona. Eftersom att omar tyckte att den satt så fint på mig erbjöd han sig att betala halva priset av jackan vilket jag först inte med på men efter någon kvarts tänkande så fick han lov att göra det. Annars så brukar jag vara rätt hård med de där att någon betalar för mig, gillar de inte riktigt för på något sätt så känns de fortfarande som att jag är skylldig någonting tillbaka även om jag innerst inne vet att de bara är en ren omtanke. Omar fick med sig hem ett par galet snygga jeans som dock måste sys in, en t-shirt och en jacka till hans systers pojkvän. (Eftersom jag ännu inte äger en kamera så får ni även nu vänta på bilder, min jacka är så ny att de inte finns på deras hemsida än heller)

nu ska jag gå upp i köket och stoppa in två billys pizza i mickron, skära grönsaker och kocka varmchocklad. Därefter ska jag blanda dipp, skala morötter och hälla upp chips i den största skålen i skafferiet. För om exakt 20 minuter sitter jag framför tv, smaskar och glor på paradise hotel.

20:00 - ung och bortskämd
21:00 - svenska hollywood fruar
22:00 - barcelona - real madrid








I actually love the feeling

I morgon åker jag och Omar till huvudstaden för shopping, men i första hand hitta en snygg vinterjacka till mig. Och om jag lyckas återstår att se? jag bara måste, just nu darrar Linda runt på sin skinnjacka.

Nu ska jag upp och hjälpa mamma att skära grönsaker, (för er som inte visste och vill veta så är jag expert på att skära och äta grönsaker) såja, inom en timma är steken i ugnen klar så hoppas att Omar skyndar sig efter sin match så att han hinner äta med oss. Annars delar han säng med mig i natt för i morgon ska vi upp tidigt.

Hoppas att ni har haft en bra dag. puss och kram



after all this time together I'm very happy that we still can be friends
I will never leave you, not even if you force m out of your life.

my sweetest birthday girl

I fredags hade jag tillsammans med några tjejer fixat en överraskningsfest till Natthanit. Vi tog plats hemma hos mig vid sex snåret då vi direkt satte igång med maten och mitt i maten knackade de två knattar på dörren min. Då våra två goingar ville göra oss sällskap, maike och Nehar.

Kvällen fortsatte med charader och gåtor samt wii och en oenderlig storm med glada läppar.

(bilder kommer så fort nattis vill skicka dem till mig)

I går blev hon ett år äldre, då jag blev inbjuden hem till henne för tårta tillsammans med hennes två vänner och mamma. Min söta födelsedags tjej och jag drog vidare till brandkärr för förkrök hemma hos omar. Därefter begav vi oss längre upp i brandkärr och inväntade några vänner. Festen började och kvällen/natten bjöd på massor spännande. Helt amazing!!

(samma här då, lägger upp bilderna när natta vill skicka dem)


jag är sjukast i världen

nej de är jag inte alls. men ändå sitter jag här och tycker synd om mig själv för att jag hostar lite ibland och snyter mig ena sekunden efter den andra, de suger. ligger efter i plugget och hatar att min lediga tid går åt till att plugga, de suger. inte blev jag uttagen till cupen i katrineholm, nog för att jag har förståndet för att förstå varför men de suger också. skickade ett litet ''grattis sms'' till pappa på fars dag men fick inge svar, de suger. jag ligger i sängen och kan inte sova, vågar inte gå ut i mörkret för att gå på toa, de suger. orkar inte gå till vardagsrummer och hämta laddaren, de suger. jag saknar lisa mest av allt just nu, de suger

allting bara suger just nu, förstår ni? de suger hårt


''Det finns saker som vissa människor kan tycka är en värdslig sak, men som för andra kan betyda hela världen''

Mamma och hennes sambo Sigge står i köket och lagar mat, jag sitter på en av barstolarna bredvid och kollar med två lyckliga ögon på Viking chipsen som Sigge köpte hem idag. Mamma frågade honom om varför han köpte hem det och då avbröt jag - ja och sigge kör på vår egna diet, ''man lever bara en gång''. Då sa mamma - men linda, att du äter skiten köper jag men att Sigge, en man på femtio år trycker i sig massa onödigheter ökar bara risken för hjärtproblem och allt vad det nu är. Jag sa lite ironiskt men Sigge har levt sitt nu... de tog inte lång tid innan mamma sa - nej du, Sigge ska leva nåra år till. Jaja, de har du rätt i säger jag och fortsätter att prata. - Tänk när vi flyttar hemmifrån, den friheten har han inte känt förut så de förståss. Måste hinna leva livet innan. Då avslutade Sigge med - men linda? vad menas egentligen med att leva livet? .....

Där fick jag mig en ordentlig tankeställare. För det har jag faktiskt aldrig tänkt på förut. Vissa känner att de gjort sitt och lev sitt liv efter att ha gjort saker de alltid drömt om, andra bildar familj och lever för det medan de finns människor som väljer att leva i sin ensamhet för att de trivs bäst så. Vi är skapade för att kunna känna och välja själva, vi är helt enkelt fria att göra vad vi vill med våra liv så länge vi inte skadar oss själva på något sätt. Men att vara ensam hela livet, isolerat utan något socialt umgänge är inte det att medvetet göra sig själv illa psykiskt? Alla människor ser olika på saker och ting. Det skiljer sig mycket i från religioner och kulturer. Men också hur man blivit behandlad som liten till stor påverkar mycket. Finns massor med anledningar och tror alla har sin egen att ''skylla'' på.

Jag har så mycket att leva för och massor med underbara människor i mitt liv att se upp till. Min familj är hela min värld, mina vänner är en mycket stor del av mitt liv och de kommer alltid att vara prio ett för mig. Jag älskar att mitt liv ser ut som det gör. Hade inte önskat att det såg bättre ut eller på något annorlunda vis. För om jag inte hade gått igenom de som jag har gjort, så hade jag inte kunat vara stolt över mig själv för de som jag genomskådat och därmed kanske inte varit den jag är idag. Mitt liv som Linda Christensen, handlar för mig om kärleken till och ifrån andra människor, familj och vänner. Det är det jag lever för och kommer alltid att göra.



jag tyckte att de här bilden passade bra till mitt inlägg. bästa vän Lisa. Ren kärlek och lycka ♥


beauty

din ord berörde. kändes som att en stor kärleksvåg flödade rakt in i hjärtat på mig. jag kan inte förklara hur glad jag blev och fortfarande är. helt otroligt hur du kunde få mig att känna så mycket på samma gång. vet inte hur jag ska tacka dig men jag hoppas att min uppskattning räcker till. du vet vilken plats du har i mitt liv och vad du betyder för mig. jag kommer alltid att älska dig. min allra bästa och finaste vän.

lisa karlsson ♥


TODAY IS THE DAY!

IDAG KOMMER LORRAINE HEM IFRÅN FRANKRIKE! HELVETE VAD JAG LÄNGTAT!


no matter what.

hello everybody!

sur måndag, som varje enda jävla måndag. Jag bokstavligen hatar dom.
Men med lite tröst i kanten så går alla mina favorit serier denna dag.

Helt underbart att de sänds så att jag hinner se alla.

mest skolan som sugit ur mig all energi, annars har det varit en slapp dag
med massa tv tittande, i morgon blir de däremot inge tv eller data för då
ska linda christensen ta tag i plugget, två dryga prov i företagsekonomi
väntar mig på onsdag och fredag. Med Sigges hjälp ska ja nog kamma
hem ett fint litet G. Som ni märker kvittar de för mig vilket betyg jag får i
fe och överhuvudtaget allt som har med matte att göra, bara de är godkänt.




paradise hotel, 6:an - 19:30
 


ung och bortskämd, 1:an - 20:00



Svenska hollywood fruar, 3:an - 20:30 ?

puss och kram, sovgottis


randigt går alltid ur!

Hej snyggingar.

Hela veckan gick jätte fort och inte minst helgen, jag får hoppas på att denna vecka kommer gå
lika fort med tanke på att jag har en hel del att ta igen och plugga till.

I fredag var jag på bio med Victoria, hämnden och finner bara tre ord för den, fett - se - värd!
Jag grät si sådär, igenom hela filmen och efter. Såg ut som ett spöke när jag kom ut ifrån bion..

Lördagen spenerade jag med sötnosen Natta och två gemensamma vänner, pizzaätande och
filmtittande till det. Massa godis och chips. Perfekt efter min morgonträning med laget. Sprang cirka
4,5 km, styrka i 10 min och match i 60 min. Helt underbart att min kondition börjar komma tillbaka nu
och att jag har äntligen bestämt mig för att mitt skit-ätande ska suddas ut ur min vardag.

sen får vi vell se hur de blir med det, men min envishet räcker långt!

Omar gick hem för en stund sedan, jag ska sätta mig ner och plugga för de är vell de sådana
här jävliga dagar är till för, eller? jag rör mig helst inte ur fläcken idag förutom när mamma
roppar matdags. Har en hemsk träningsverk som samtidigt är riktigt skön, jag är på G!

Påtal om någonting annat. Rihannas nya musik viedo, hur bra är inte den?
Hon ser alltid lika snygg ut och desutom har jag en likadan vit-randig skojrta hängandes i garderoben.


Rihanna

 PEACE AND LOVE


our friday

Om några timmar ska jag och omar ut och äta på Rhodos. 
Efter det träffar jag Victoria och under hela kvällen ska vi bara umgås ♥

 

snack om vilken lättnad ifrån axlarna

Värre än gårdagens skit dag, denna dag har nämligen varit en av mina sämsta under min tid på tessinskolan. Inlämnings läxa i marknad för turism, inlämning av projektarbete, inlämning av Info & layout, redovisning i religion och svenska prov. Så nu säger vi hejdå till detta och ser framemot nästa vecka, tre prov samt onödigt massa läxor. haha satans så positiv tjej!

Hjälpen till min förträngning får bli att övertala Lisa att komma hit ikväll.
Hon har ingen talan, ÖVERHUVUDTAGET!

  

vilka om inte vi?


två ord - skit dag!

hej!

Kan ju bara inte låta bli att märka denna dag som förjävlig. Stressat som en vilsen kyrkråtta fram och tillbaka,  hemmifrån till sjukhuset, därifrån till stan och tillbaka. Tryckte snabbt i mig falukorv och potatis för att inte låta issa behöva vänta på mig i kylan, fått ''utskällning'' av kompis för att jag inte pluggat ordentligt, gjorde klart min del i projektet och i alla fall försökt få in vissa delar av svenska provet. Inte så lätt när min mage krampat hela dagen, öronen tjutigt och ögonen hållt på att slockna.

Men mitt i allt detta tråkiga så köpte jag mig ett par galet snygga kängor, dock vad de inte sådana jag var ute efter men de får duga. Det är riktigt sköna men nackdelen med skorna, tycker jag är att de är väldigt stora upptill. De gör att de ser större ut än vad de egentligen är. Jag som är så ''liten'' ser nästan lite klumpig ut pga av de och de tycker jag inte om.

Just nu så är jag hos mina vänner, ena ligger och sover med fickvännen sin och andra ligger i soffan framför tv:n med en annan vän. Funderar starkt på att byta om till mjukiskläder och lägga mig undet täcker, men jag måste kolla igenom mitt arbete först, sen gå på toa, borsta tänderna, sätta mobilen på laddning, bädda, dricka vatten... för mycket - för ansträngande. Får ligga efter i skolan, kissa på mig, få gula tänder, låta mobilen dö, lägga mig utan lackan och dricka vatten i morgon. Jag skiter i, klockan är faktiskt mycket... godnatt!




mina skor, 399:- din sko

till en mycket fin vän

jag visste vem du var, att du fanns till, hade sett dig förut och skapat en förutfattad mening av dig som inte gav mig ett gott intryck. När jag sedan började umgås med dig och lära känna dig som person insåg jag att de jag har framför ögonen, är en vän som jag vill ska följa mig livet ut. Jag kan inte riktigt sätta pricken över i:et men de är någonting speciellt vid dig som får mig att trivas så bra med dig.

I ditt sällskap mår jag som bäst, när jag ligger i min säng och ska försöka sova brukar jag ibland vakna utav att min mobil piper till, ett sms ifrån dig - natti natti my baby love. När jag vaknar upp på morgonen väntar ett sms ifrån dig - godmorgon lilla dansken, hoppas du får en bra dag. Helt plötsligt så blev världens lyckligaste tjej och blir alltid lika glad och varm i kroppen när jag vet att du faktiskt, tänker på mig och bryr dig om mig.

Vi har haft våra mindre bra dagarna med varandra, men de är ingenting som påverkat vår vänskap negativt. Jag tror att alla behöver dessa ''små-tjaffs'' då den tiden är till för att man ska inse att man ska uppskatta varandra mer än vad man gör dagligen. Godnatt - sms, fina kommentarer och blickar som får en att le tillbaka är mer än bara glädje för mig, de kan göra hela min dag värd att leva. Det borde finnas fler som dig

Du är otroligt ödmjuk och givmild, en människa som alltid sätter andra före dig själv

jag älskar dig Nattahanit, snuttis

 

 http://www.youtube.com/watch?v=2-bzLQJxviI   ♥

så kallad ''söndags sjukan''

Spenderade hela gårdagen tillsammans med mitt ex, omar som är en mycket bra vän till mig för tillfället. Vi bestämde oss för att äta frukost tillsammans och sedan isolera oss hemma hos mig hela dagen/kvällen vilket vi lyckades väldigt bra med för roligt hade vi. Bosatte oss fint framför tv:n, gjorde fint i köket och hjälpte till med maten. Myste framför en beck film med familjen och bara umgicks som förr. Sådana stunder får mig verkligen att uppskatta de jag har och älska att jag har så underbara människor i mitt liv som han.

Vaknade upp i morse med kramper i magen som gjorde att jag utan tvekan stannade hemma ifrån skolan idag. Hade nog kunnat dra mig till skolan men, ''söndags sjukan'' tog över lite där... 





raaaaw. bjuder på dessa två bilder ifrån lördags kvällen i ockle!


RSS 2.0