give me some energy

Meningen med denna dag var att jag skulle samla energi för att orka sticka iväg till skavsta för att göra min första inomhusträning. Men så blev det inte riktigt, började dagen med att försova mig, snabbt upp för att GÅ till skolan och för att sedan förbereda mig inför den tråkigaste lektionen som finns. Redan då sögs all min energi ur mig så därmed beslutade jag mig för att ta en liten ''stanna-hemma-hela-dagen-dag'' helt underbart! Måste även tillägga att jag faktiskt inte mår speciellt bra, mår illa och förstår inte varför. Ändå funderar jag på att dra mig ner till ica och köpa mig en marabou helnöt, när jag ändå är där så varför inte passa på att köpa hem vikings lättsaltade potatischips, två påsar kanske? gosh, jag önskade att jag kunde köpa Lisa på ica, då skulle jag köpa flera styckna, men bara till mig själv!!!


snart blir en av dessa färgklickar - MIN

Hur värd är inte jag en ny mobil? efter att jag blev av med min älskade nokia N95 i sommras så har jag gått runt med en samsung... ''plastmobil'' och en sony eriksson... ''tegelsten''. Dessa mobiler nedan är bland flera av elgigantens prisvärda mobiler, ligger emellan 1000-2000kr. De är inte direkt de allra senaste men räcker gott och väl för mig som är en av de klantigaste varelserna som existerar på två ben. Efter skolan rusar jag ner med mamma till elgiganten, sedan tänkte jag ta över i köket och laga middagen. Senare mot kvällen så kommer min älskling hit och då blir de en massa mys till en film, helt galet bra dag känner jag.



Samsung S5230 La FleurNokia C3 (rosa)Samsung S3370LG GD510 PopLG GT540 Optimus



puss och kram

kameran bara älskar mig

halloj! har kämpat mig igenom denna dag och äntligen får jag snart krypa ner i sängen. Men först blir det att bosätta mig framför tv:n med mamma och kolla på ''kvinnornas hemliga liv''. puss och kram



Jag har alltid haft förmågan att fastna på bild, issas hår framhäver mina ögon på något sätt ...


dags för en ny start

Så tänka jag börja blogga igen som resten av familjen min har börjat göra, nog för att jag inte har en enda läsare kvar men det kanske kommer med tiden förhoppningsvis. Det har trots allt hänt en hel del sen sist, så därför vore det bästa att börja om från början, göra en helt ny start på bloggen helt enkelt. Syftet med bloggen är fortfarande densamma, här ska jag kunna skriva av mig lite och dela med mig av min vardag till er. Enjoy it!

Eftersom att gårdagen tog all min energi med ström så hänger inte riktigt fingrarna med på tangentbordet, därför tänkte ja sammanfatta lite av de senaste som hänt i mitt liv med några bilder.




Blivit ett år äldre och skuttat upp i 2:an!



Körde min första utomhussäsong med Ik tun, talanger hela högen!



Spenderat mycket tid av sommaren med dessa goa brudar ♥



fått mig en vän för resten av mitt liv!



krattat löv, skrapat fram trottoarkanter, klippt av ''knottar''/grenar och bara
hatat mitt sommarjobb djupt ifrån hjärtat!



I staden Eskilstuna spenderade jag mycket fin tid


RSS 2.0