IKVÄLL BLIR DET FEST!

Ja! ikväll ska jag ut på vift, tillsammans med Lisa och hennes pojkvän Isak ska vi bege oss till en lokal i Svalsta där vi ska fira vår vän som inom en snar framtid fyller hela 20 år. 

Ja för ovanlighetensskull så har jag rivit ut hela min garderod, vet verkligen inte vad jag ska ha på mig, jeansshort? klänning? leggins? jag har fet klädångest med andra ord. Så ska nog packa ner allt som jag skulle kunna tänka mig att bära på kroppen under kvällen så får Lisa hjälpa mig med den delen senare.

Nu ska ja dra på mig kläder, upp i köket och ställa mig och laga mat. Snabbmakaroner och krov väntar mig. Därefter sitter jag i sporthallen och kollar på innebandy. Kl 16:00 blir det fix och trix hos Lisa med hår, kläder, smink och allt som hör till.

Ha en bra kväll!


varför ska du flytta?

linda svarar: undra hur många gånger jag fått den här frågan, (utanför bloggen). En flytt har länge varit planerad men inte riktigt säker. Anledningarna till varför vi ska flytta beror främst på att min familj och även jag behöver en ny miljö. Få en ny start helt enkelt och detta gäller framförallt för min lillasyster som har väldigt tragiska saker som ligger och drar henne i nacken här i Nyköping. Jag är inte speciellt förtjust i att vi flyttar till just växjö men det är inte jag som bestämmer det, så jag får plocka fram det positiva med staden och allt roligt som förhoppningsvis kommer att flyga in i mitt liv. Har desutom bara ett år kvar då, sedan blir det studenten och flytta ännu längre ner, till pappa.

från vinter till sommar



vaknar upp med kramper i magen vilket ja gjort hela veckan och lär
göra ett bra tag framöver. Kollar ut från fönstret och ser att dessa
små snöflingor faller ner från himlen och lägger sig på marken.

Jag vill bara krypa ner under täcket, dra något över huvudet och
titta ut så fort sommaren anländer.

Är inte ledsen pga att jag inte kan dra på mig klackarna,
gå ut och rulla mig i gräset eller köpa glass... ni fattar?

Mer för att vädret gör mig så sjukt trött.
Vinterhalv året är inte mina månader alls.

Jag är en sommartjej, kommer alltid att vara ...

Tänk er att öppna ögonen, gå ut på balkongen och mötas av thailands tropiska värme?

så ska man tillbaka till i ruta ett

Jag flyttar i sommar, till en stad som kallar sig för växjö. Vet inte mycket om den staden mer än att den ligger neråt, 1 1/2 h från öland och 3 h från Malmö. Kommer närme pappa och släkten. Åker 5 h bort från mina klasskamrater, vänner och även jobbet. Vilket känns förjävligt för tillfället.

Mitt liv är och har alltid varit som ett tivoli, farfyllt och livligt. Det händer alltid något, mer eller mindre spännande saker. Alla mina sjuttioelva halv och hel syskon, min starka mamma och min vilsna pappa som inte kan göra mer än en sak i taget. Även om ja många gånger funderat på hur mitt liv hade sett ut om jag bott kvar i Danmark, stannat kvar hos mitt ex eller valt andra vänner så önskar jag inte att mitt liv hade sett annolunda ut än vad de gör idag. Min familj är lycklig, ja är lycklig, vad mer kan man begära?



linda felicia

RSS 2.0