allt lönar sig till slut

Så har ännu en helg nått sitt slut, har kämpat på med plugget någon timma varje dag under denna helg vilket har resulterat att jag har skrapat ihop ett vg i filosofi, inte helt fel de inte. I lördags tog jag en efterlängtad fika i stan med min kära syster molly från stockholm, där jag var en av alla tio? brudar. Vi flyttade ihop bord och hela köret. Hade nog underlättat om vi hade bokat hela latte istället.

.. så spräck kvällsplanerna men vilken tur jag har som har tjejerna med mig, vi gick till mitt jobb (city asien) och käkade lite kina mat. Väldigt mysigt! Därefter tog vi oss till Rosenkälla och hem till Angela där de rycktats om fest.

Skjuts hem, såg my name is Khan för första gången, däckade fint i sängen.




Eftersom att min mollsan är gravid och bor i stockholm, kommer hon inte kunna
besöka oss lite mycket längre så att ta vara på tiden när hon är här är något
jag är absolut världsbäst på.

Vilken tur att hennes baby shower hålls inom en snar framtid!


bär mig av ett tag

Godmorgon alla fina.

Efter många om och men och suck och stön så är äntligen båda delarna i svenskan är nu inskickade, analys och artikel. Världens tråkigaste och jobbigaste arbeten är inte längre en börda på mina axlar. Men är fortfarande lite osäker på om analysen räcker ända fram till ett godkänt betyg, speciellt eftersom att jag råkade skicka in den med namnet ''svenskahelvete''. haha

Jobbar på City Asien idag. 13:00 och det är lunchmenyn som gäller ända fram till 16:00, inte mindre än skönt! Då slipper jag hålla reda på alla sjuhundrahelva maträtter som finns på menyn. Det blir min andra gång idag och måste säga att jag trivs väldigt bra.

Så fort jag slutat jobbet, dvs. runt 17:00 så sätter jag mig på bussen till världens finaste Delbrin. Ska umgås med han under lördag/söndag, alltid lika roligt tillsammans så det kommer bli hur bra som helst.



Linda blev less på delle som inte ville ställa upp på kort med mig.
(ursäka bildvalet. ser ut som en valross)


.

Hej, du skriver ofta om ditt ex Omar i bloggen, jag har lite frågor och undrar och hoppas att du vill svara på dom.
1. Hur länge var ni tillsammans & varför gjorde ni slut?
2. Tror du ni någon gång i framtiden kan bli tillsammans igen?

Hoppas på svar. :)
Tycker om din blogg, kramar!

Hej!

Jag och Omar var tillsammans i 29 månader. Anledningen till varför vi gjorde slut var av ett ganska vanligt skäl, vi tröttnade på varandra helt enkelt. När man tänker efter så var det inte speciellt konstigt med tanke på att vi var fastklistrade med varandra dag in och ut. Nej, vi kommer inte att hitta tillbaka till varandra igen. Man ska aldrig säga aldrig men chansen är extremt liten. Det är klart att vissa känslor finns kvar och det är något som bleknar bort med tiden. Omar är en kille som jag lärt mig mycket ifrån och han kommer alltid att vara en mycket bra vän till mig.

Tack för att du läser min blogg, det uppskattas :) kram kram


en liten rulle av allra bästa slag

hur mycket jag än filosoferar över vad som hände i mitt liv de första tre månader under 2010 så kan jag inte minnas någonting. Så får dela med mig av de lilla jag minns och göra de bästa av det.

April: drog till Thailand med familjen i två helt underbara veckor. Min fina lillasyster blev ett år äldre, 15.


 

Maj: Fick jätte järlig beröm av min lagledare efter en super match mot telge.

Juni: ett stark förhållande blev plötsligt till någonting som inte längre kunde hålla ihop, vi gjorde slut och gick skillda vägar. Jag och Victoria upptäckte världen som två snygga singlar runt om i Sverige. Lärde känna väldigt bra människor som än idag ligger mig varmt om hjärtat. Öppnade ögonen för omvärlden, insåg vissa saker som gjorde mig djupt sårad. Spenderade all ledig tid i Nävsjön för fiske, grillning och övernattning (om jag så skulle göra det själv). Lärde känna världens bästa natta. Badhuset var även en höjdare denna sommar.

   

Juli: den sjunde föll min vackra mormor ur sängen, skadade sig riktigt ordentligt, gick bort den nionde. Linda blev lite småförtjust i en kille från karlstad. Jag blev 17 och firade min födelsedag i det nya favoritstället nävsjön med fina människor. Åkte till mitt kära Danmark och träffade pappa + släkt.

 


Augusti: Issa och Saliba tog tag i saken och blev Nyköpings finaste par. Sista doppet i nävsjön, jag och mina vänner satte upp egna mål och plocka fram anledningar till varför vi skulle få ha en sista avslutningsfest hos en vän i bk. Skolan började, träffade efterlängtade klasskompisar men satte foten i klistret, skoltrött resten av året. Farfar gick bort.

Otkober: försökte bygga upp ett gammalt förhållande men som förväntat inte gick bra alls.

November: Nattis blev en stor flicka och fyllde 16 år, fixade en överraskningsfest med hela tjejgänget. 

December: storastser kom hem äntligen hem, lov, julafton, nyår ♥






RSS 2.0