Friday

Ner på stan, möta upp Lisa, införskaffa mig lite underkläder och samtidigt ha ögonen öppna för alla farligt snygga vårskor som börjar trilla in i buktikerna. Hoppas även på en fika på favoritstället men de är helt upp till Lisa vad hon har för planer. Senare idag ska jag sätta båda fötterna på jorden och ta tag i mitt rum, nämligen dags för stor städning. När det är klart, om de blir de vill säga . . . så ska jag passa på att glutta lite i företagsekonomin.

Full pressad dag, och vet inte om jag gillar det. Börjar få ont i magen IGEN!


you will make it honey


loove it


tripp in till staden med lillasyster

Vaknade pigg, fick i mig en skål med puffar, på med skinnjackan och
så drog jag och min lillasyster in till stan. Där vi bara kollade runt,
dregglade på lite snygga kläder och käkade på kebeb center.

Tack för en fin dag, jag älskar dig syster








du är världens bästa

Om det inte är en neccessär, så är det förhastade beslut, fejlad busstcheckning,
eller något värre som att få upp tanken om att gå 4 mil till en skit stad.

haha, bara du förstår ♥

Scherins överrasknings fest







Scherins familj fixade en överrasknings fest eftersom att hon fyllde år förra veckan. Sammanfattning av kvällen dans, skratt, mat, tårta, ännu mer dans, sång, presentöppning, hemgång med Maria, köldskader och vidare till Molly.


. . .

Jag förstår inte att en hel dag på 24 timmar kan gå fort som den gör, tiden bara rinner iväg och hinner knappt tänka innan dagen är förbi och det är dags att hoppa i säng och sedan dra sig till skolan. Just nu så är det mycket som händer i min vardag och behöver verkligen det här lovet så att jag kan hämta nya krafter. Tillsammans med mina underbara vänner ska jag ha de så kul som det bara går. Jag har en massa mumsigt inplanerat i mitt schema och det ska bli många resor i olika städer för min och Lisas del. Som på Lördag då vi ska till efterlängtade Karin i Norrköping. . . jag dör av längtad


hos syster

Av personliga skäl så bor jag för tillfället hemma hos min syster och hennes pojkvän i stan, det är obeskrivligt skönt med lite lugn och ro även om jag saknar hem till min mamma. Men jag behöver det här, komma bort lite och komma på nya tankar. Det är verkligen skönt och känner redan hur pressen på mig själv börjar släpppa dag för dag, det börjar bli lite lättare att vara jag i min jäkligt jobbiga ''period''.

I alla fall så tar jag dagarna som de kommer, följer min vardagliga vana förutom att jag inte haft ork att träna på hela veckan. Istället så har jag pluggat och myst med min underbara storasyster. Idag så ska jag tillsammans med Omar träna, basta, fika, plugga och ha de allmänt trevligt några timmar. Allt detta finns inbyggt i ett höghus som Omars pappa bor i, den är alltså till för de som bor i det. Så det ska bli jätte mysigt faktiskt,

Nu har jag håltimma, i 40 minuter så jag tänker gå och stoppa i mig några falukorvar... skoja det får bli flingor idag eftersom jag är så hungrig. Ha en bra dag allihoppa. puss på er



ni förstår inte vad ni betyder för mig, jag älskar er så himla mycket mina bästa vänner ♥


party

Igår spenderade jag min kväll med dessa mysiga tjejer, Josefine och
Angelica. Vi hjälpte varandra med håren, och alla fick tre varsinna
snygga frisyrer. Sedan var det dags att bege sig till Brandkärr... 
Festen var djupt under våra förväntningar så vi alla drog hem rätt tidigt.

Men det gör ingenting för min del, vi hade kul så länge det varade och
dessutom så träffade jag lite nytt folk, ett stort plus i kanten för det!


tränings sugen



Måndag: Syrka, Bergshammarhallen
Tisdagar: Konditions pass, Multihallen
Torsdag: Fotbolls träning, konstgräs i Rosvalla
Söndag: Fotbolls träning, konstgräs i Rosvalla

Trots alla dessa träningar i veckan så känner jag mig så oootroligt tränings sugen.
Funderar på att dra på mig fotbolls skorna, leta fram bollen i förrådet och lira lite.
Men... då måste jag skotta och det är för för för anstraängande just nu.

mina åsiker

Bara för att jag är så frustrerad och ledsen just nu så tänker jag försöka att få ner några meningar om vad jag tycker om orättvisorna mellan män och kvinnor. Att många män där ute i världen tror att det har all rätt att tilltala kvinnor på ett fruktansvärt nedvärderande sätt och sedan gå och gömma sig. ”När en man säger sin mening är han en man, men när en kvinna säger sin mening är hon en satmara” det är nog den ärligaste meningen jag vet. Nu ska jag inte dra alla män över en kant men det är riktigt svårt att inte tycka illa om sådant när ens egen mamma blir uppkallad till möte i sista sekund och när hon kommer dit sitter det fyra tjocka gubbar runt bordet med en varsin bläckpenna i handen som de rullar mellan fingrarna för att visa deras så kallade ”mäktighet”. Från och med den sekunden till den sekunden som mötet avslutades har det hunnit bajsa 10 kg skit på bordet som de sedan suttit att mata henne med under de minuterna. De har inte kommit överens om någonting förutom att de tydligen fått ett klartecken ifrån ingenstans att de har rätt att sno min mammas spelar och köra upp de till D3 för att få en bra grupp. Och då kan man fråga sig, en bra grupp? Varför inte bara plocka in min farmor? Hon kan fanimej få er att slicka upp syltburkarna tillsammans. Då kan människorna hålla sig borta ifrån hennes spelare och låta henne fortsätta med sitt seriösa och duktiga lag. Precis som hon har gjort i många år nu tillsammans med sin kärlek till innebandyn.



tack för mig!


tung luft och bortdomnade fötter

Träningen gick åt helvete... mina ben var allt annat än på jorden, luften var för tung för mina lungor och de två enstaka minusgraderna fick mina fötter att domna bort. Men tar lärdom av alla de andra i laget som körde riktigt grymt idag. Efter träningen tog jag mig en varm dusch sedan på med mjukisdressen och vidare till affären. Köpte lite gott som jag och Omar snart ska mysa med framför tv:n, kan inte låta bli att tänka på den mysiga känslan när man kryper ner i det varma täcket och somnar bredvid den killen man älskar mest i världen. Det kan verkligen inte bli bättre!

puss på er

din sko/eurosko


lördag

Vaknade vid en skaplig tid och var skalpligt pigg, otroligt nog... Jag och Omar gick ner på stan, där jag hittade mina perfekta vårskor. Två par skor med samma design som converse, förutom att det har en aning smalare sula. Jag gjorde ett bra kap känner jag och är väldigt nöjd, deustom så var Omar snäll och betalade ena paret. (Lägger upp bild på skorna i morgon). Vi tog en lunch på det nya kebabstället i stan, måste säga att det var den godaste kebab jag ätit och även om jag får säga frächare... i många kebad resturanger så kan maten ofta se väldigt slaskig och oaptitlig ut. I alla fall så fick bussen köra oss hem och har sedan dess pluggat inför veckans prov och gluttat lite på melodifestivalen/ barcelona. Nu är det dag för mig att borsta gaddarna, hoppa i min mysiga pyamas och krypa ner i sängen till älskling. Sovgottis!


På cup

Skolan är avklarad, fick skjuts hem till Victoria och ska snart stoppa i oss lite mat i magen innan vi åker vidare till Gnesta. Där vi har cup, hela dagen/kvällen lång även en bit in efter 12 slaget om vi kommer till final. Det ska bli mega fun. Tyvär så ska jag och Victoria inte spela, vi är inte spelaklara ännu men är klara till Lisacupen!

 

ha de bra!

snön förstör...

Påtal om fotboll så har vi inställd träning idag på konstgräset i Rosvalla, pga den vidriga snön. Men vi kör på en teori istället, efter det ska jag raka vägen hem och bumms i säng. Spelar inte roll vad klockan är, fredagen dödar i skolan och måste ha max krafter om jag ska orka.


IK TUN

Under helgen skrev jag och Victoria på i IK Tun och det känns otroligt bra. Speciellt när man blir så varmt välkommen av både tjejerna och tränarna. Igår skrevs det om oss på Ik tuns hemsida, det är Björn Carsson som tagit sin tid till detta. Väldigt, väldigt kul och framför allt väldigt rörande.

Victoria Asplund 17 år från Hargs BK
Vicke är en spelare som jag vet fler lag gärna sett i sitt lag. Jag har haft förmånen att haft henne under "mina vingar" i HBK och sett henne ösa in mål och slå den ena "mackan" efter den andra. Victoria är en spelare som lika gärna skjuter/passar med vänster som med höger, eller tvåfotad som man säger. Hon har en bländande teknik och kommer säkert snurra upp flertal spelare in i skogen på IP detta år. Victoria har genom sitt härliga tillslag förmågan att snabbt se till att förflytta spelet från den ena sidan till den andra. Får Vicke välja själv så spelar hon nog helst forward men jag ser henne även som en utmärkt yttermittfältare. Kan också nämna att Vicke under sin tid i HBK (2002-2009) gjorde hela 269 mål och att hon till och från figurerat i distriktslaget för F93.

Linda Christensen 17 år från Hargs BK
Linda eller ska vi kalla henne "Duracell-kaninen", är en spelare som skördat framgångar i både HBK o IFK´s flicklag. Även hon har en härlig teknik och har förmågan att i stort sett alltid tråckla sig ur knepiga situationer med hjälp av en klack eller annat oväntat. Med "Duracell-kaninen" menar jag att Linda har en otrolig arbetskapacitet. Tar hon aldrig slut människan, kunde man undra vid sidan av plan.... Hon kommer säkert köra slut på många motståndare från sin mittfältsposition. Linda har hunnit kört ett flertal träningar med oss och visat en härlig inställning och ett jäkla go.....

Tack för det Bjöne :)

ny design

Designen är det Lisa som tisslat och tasslat med. Hon är bara för duktig

Nu i alla fall så blev jag lite mer motiverad till att ha kvar min blogg, har även fått en till anledning till varför jag bara måste ha kvar den och det är för att Lisa tycker så mycket om den. Hon säger att den är intressant och om jag minns rätt ger starka känslor, och varför den gör det är för att jag är en öppen person och vågar bjuda på mig själv i många lägen. Jag gillar att skriva vad jag känner och dela med mig av min vardags, mitt liv. Den största anledningen till varför jag har bloggen är just för att min pappa läser den, han bor nämligen i Danmark för er som inte visste det. Ibland kan det ta flera månader innan vi pratar med varandra och därför är det ett enkelt sätt för honom att bara kika in här hos mig. Eftersom jag för det mesta skriver om min vardag.


min bästa vän


sebbe dag

Det var ett tag sen som jag umgicks med denna unga mannen,
nämligen Sebastian samuelsson som även gjorde min dag idag.

Under några sekunders snack i skolan beslöt vi oss bara sådär för att
laga mat tillsammans idag, fick bli den lättast och enklaste maträtten, tacos.
Det var dock meningen att båda skulle hjälpa till, men det fanns inte med
på kartan när han fick syn på det Super Mario spelet på Wii.

I alla fall så hade vi det jätte mysigt hela dagen.
Det här kommer jag att leva länge på!





tack för en fin dag bästis

tisdags valet





En god start på morgonen. Bra frukost och bekväma kläder!


i love it


dagens träning: styrka


Fan vad vi pressade idag och alla kämpade verkligen sten hårt!
Det här kommer ge fint resultat, utan tvekan. Känner redan nu
hur musklerna spänner sig, benen skakar fortfarande och det
är knappt så att jag orkar dra fingrarna mellan knapparna.

Men possitivt tänkande. Jag har nämligen skrivit på för tun idag,
det skulle ha blivit av förra veckan men det glömdes papper.
Så nu är jag spelklar om 7 dagar, det är najs. riktigt jäkla najs

Jag har satt fötterna på jorden, tändt eld i baken på mig,
sprutat in lite självförtroende i kroppen och skrivit mitt namn i pannan.

Jag gjorde det för min egen skull, bara för min egen skull.  



RSS 2.0