10-04-26

Helgen har varit full med godheter, fredag: stan och party med älskade Lollo. lördag: syster fyllde 15 år, resturang med familjen och filmtittande. söndag: lång sovmorgon med min pojkvän, slapp framför tv:n och fotboll precis utanför, hem till älskling.

Har inte ägnat någon tid alls för plugget och faktum är att jag inte alls haft eller fått någon ångest över det. Desutom så är det inte speciellt mycket göra för tillfället, mer föredrag och lite inlämningar som
väntar om några veckor. Inget som jag behöver lägga ner energi på nu.

Nu när jag ändå är inne på skolan så kan jag nämna något som faktisk får mig att bli helt hyper och det är att vi gruppvis fått ett varsit fadderföretag. Det innebär att vi har ringt och bett om att få komma och interljuva de. Just nu håller vi därför på att fin slipa våra frågor och föreberada oss inför fredag! :)






thailand bilder

Det händer mycket runt omkring mig just nu, därför så har jag inte tagit min tid till bloggen på ett bra tag. Det betyder att jag har mycket att skriva och visa, ska försöka få med de mesta men lär inte uppdatera allt idag. Först och främst ska jag dela med mig av min resa i Thailand, (dock är inte bilderna i finaste skick eftersom att de är tagna med mobil kamera). Nästa steg är att få med de roliga och spännande som tittat fram i min vardag senaste veckan. Hoppas de blir bra!





 














Åkte ut på en fantastisk ö där vi hyrde en underbart skönt bungalow!












tillbaka till de utslitna rutinerna...

så var det dags att sätta fötterna på jorden och trampa in i det gamla rutinerna igen, inte speciellt frästande med tanke på att jag ligger efter jäkla mycket i skolan just nu. Så för min del så blir det en hel helg med plugg och annat jobbigt som står i schemat. Men ska inte bara göra massa tråkigheter, jag och min pojkvän har planerat en mys-kväll som vi ska ha redan ikväll. Då ska jag göra mig välförtjänt med ''fruktbricka'', som ska innehålla blandadt, gott och nyttig frukt. Till dricka så ska det bli en nypressad apelsin juise framför talang. Det är nästan bäst att ja sätter igång att dunka in kunskap i skallen så att jag kan åka och handla snart. 



Jätte sött påskägg som jag fick av min älskling när ja kom hem :)

(Thailand bilderna lägger jag upp en annan dag, inte tid)


hejdå paradis

Så har de underbara veckorna här i Thailand runnit förbi och om några timmar så ska vi checka ut. Flygresan tar hela elva hårda timmar och det ser jag inte framemot. Därför så föredrar jag att vara uppe nu medan de andra sover tills vi åker så att jag kan sova bort några timmar på flyget. puss


RSS 2.0