softonsdag om jag får säga det själv

hej gott folk!


Idag sticker jag ner på stan med Michael för lite ärenden, måste bla införskaffa mig en ny piercingstav och nyårskläder. En fika till det lär behövas eftersom att jag inte kommer vara den enda ivriga bruden på stan.

Ikväll ska jag ta det lugnt, blanda lite dipp och hälla upp en stor skål med chips.
Måste även sätta mig någon timma vid datan och skriva klart ett arbete.

 

puss och kram


amazing night with amazing girls

rubriken är bara första raden i inledningen av kvällen och skulle kunna bygga på den tills de inte längre ser
ut som en inledning utan närmare en sida av mitt otroligt fartfyllda liv med mina underbara vänner.

hur som helst så bjöd vår vän Lisa på farligt god mat, spel (då menar jag spel där inte min iq räckte till), allt från gott vin till skummig öl och svidande vodka åkte ner i strupen på mig, blossning på altanen, så vitt jag kan minnas var det alltid fart på smilbanden och det måste även ha varit kvällen största höjdpunkt.

Michael kom och hämtade mig efter många omständigheter fram och tillbaka med bilen.
Blev hos vår käre Ranko någon timma för att sedan säga godnatt och krypa ner i sängen.



bild lånad av: http://karlssonelisa.blogg.se/

.

din döttrar dom skrek, jag vet att du hörde oss men nu är de försent, vet att du behövde oss

du vet inte vem du är eller vem du var igår

 

mina julklappar

- playboy perfym
- lotion replay
- body scrub, home spa
- d:fi hårvax
- loreal paris, shampoo
- Nagelsmycken
- 600kr make up store
- örngott sett
- kamera
- tre par sockor
- nageltorkare (visar bild)
- sten med inristning ''jag älskar dig''




Den roliga blåsapan ger sitt liv åt att torka nagellacket på naglar. Man lägger helt enkelt fingret med den nylackade nageln på den lilla plattan och tryck ned. Apan blåser då ut luft som torkar nagellacket. Enkelt och roligt! :D


när man har som minst förväntningar

Jag och min vän Lisa har en förmåga att alltid övertyga varandra om att den kvällen just vi är med varandra ska bli den allra bästa, men de ligger ungefär 0,0 sanning bakom det. Detta har gett ett kasst resultat i pincip alla gånger. Men när vi istället bara umgås, inte anstränger oss för att uppnå det där målet - ''att vi måste ha roligt'' så blir den kvällen oftast en av de bästa, när vi minst anade.

I tordags var jag inne på nästan samma bana som de ovan om vi vänder lite på smeten. Jag hade miljontals saker i hjärnan som körde runt i 190km/h, var orolig över att pappa inte skulle ringa, att min vän inte mådde bra, första julafton utan mormor och kärleksbekymmer osv. Ville bara dra något gammalt över huvudet och vakna upp när julafton var över.

Men på morgonen där på, på självaste julafton kom mamma in och sa - godmorgon gumman, dags för frukost! Jag fick en liten julkänsla när jag satte mig vid bordet, som när vi var små och alla syskonen var samlade på riktigt. Vi skrattade med mat i munnen och överröstade varandra. Det var helt sjukt hur allting blev som jag minst anade på bara några få minuter. Dagen gick fort med både kalle anka, julmat och julklappsöppning.

Men dock var inte kvällen slut där än. Mamma tog fram ett litet paket till Sigge, det var ett inslaget kuvär med fina band på. Han öppnade kuväret, läste innehållet och började gråta. Drog sig upp från soffan och pussade min mamma. - hon hade precis friat!

När vi minst anade hände de bästa. Jag fick de bästa julafton i mitt liv.


låt mig få sakna

de närmar sig julafton. den dagen det flesta förknippar med värme och kärlek. ända sedan jag var liten har jag varit helt exstas och förväntansfull över denna dag. varit uppe tidigt på morgonen för att känna på alla julklappar under granen. är inte speciellt förtjust i maten på julbordet men ivrigt hugger jag i mig några köttbullar, prinskorvar och potatisar för att fördriva tiden på bättre sätt. kalle anka har aldrig intresserat mig men med lite julgodis så blir allt så mycket roligare. när det blivit dags för julklappsutdelningen har de bästa under hela dagen/kvällen kommit. att få se sina nära och kära bli glada över sina saker de får och ge ut och ta emot kramar från höger och vänster är ögonblick jag alltid kommer minnas.

underbaraste storasyster är här, min goa och roliga morfar kommer hit. obeskrivligt bra!

Men de är något som inte stämmer, det finns en person, en som ligger mig väldigt varmt om mitt hjärtat, en man som jag kallar min far. vill ha han är, på självaste julafton om jag så måste tvinga och hota hit han. blickar tillbaka på tiden för 11 år sedan, när jag satt i hans knä, knäckte nötter, öppnade julklappar och dansade. jag vill inte klaga men jag måste få sakna.


my two beautiful angels

genom era fina leenden, glänsande ögon och varma kramar
kan bara ni få mig att bli den lyckligaste tjejen på jorden
med er har jag som roligast, tack för att ni finns


strong proof of true friendship


ska man kalla de lov?

Hej mina vänner.

Natta min underbara tjej har lämnat mig nu. När jag som minst ville drog hon iväg till arlanda för att ta flyget till sitt pardis. Direkt efter, innan skolstarten låg jag och plågade mig själv med vår musik. Grät som ett litet barn samtidigt som jag kollade mig själv i spegel och tyckte synd om mig själv som ska vara hemma och frysa arslet av mig här i vidriga sverige. fatta och ta en sista minuten resa och överraska henne?

idag har min storasyster kommit hem, skulle kunna stå och stirra på henne tills den dagen hon åker tillbaka till gävle igen, jag bara ler och mår så jävla bra av att ha henne här. Nu är även alla julklappar köpta och vilken lättnad, två timmar på stan och så var det klart, jag är tjejen i sista sekund, alltid. 

senare ikväll ska jag träffa två fina killar, omar och michael. Men innan det ska jag rensa kylskåpet med grönsaker, kocka nudlar med kyckling smak och blanda en stark vitlöksdipp. Någon som vill pussas lite?
 
den dåiga uppdateringen tar jag igen snabbt, för nu har vi trots allt lov, eller ''lov'' för att vara exakt.

- svenska, filosofi, religion inlämningar
- religions prov
- engelska uppsats

säg mig, hur ska ja hinna njuta av lovet?

  

you are nothing in my eyes anymore

Vissa människor, de som man minst anade, är ibland det värsta.

magen kurrar men hjärnan säger nej

en talrik fil, ett paket nudlar, en bulle, godis, en kötbulle och en potatis, en halvtallrik med pasta och kycklinggryta och två mackor med ost. Det kan låta som att jag är påväg att bli ett aneroxibarn men detta är allt som slingrat ner sig i mina mage sen i måndags. Stressen har tagit över och aptiten finns inte längre. Jag är trött dygnet runt, känner mig svag och har blivit känslig för allt. Jag försöker följa strömmen och kämpa in i det sista men är osäker på att jag kommer klara det här när allting bara känns så surt. 

Trodde aldrig att jag skulle kunna säga det här, men jag vill härifrån nu.
från den här staden, från er och allt som får mig att må dåligt.



vem har jag att tacka, om inte dig?


you go girl

Efter en timma i pulkabacken med nattis igår gick vi hem för att baka ner
oss i soffan under täcket framför en rullande skräckfilm. Hon somnade, ville
väcka henne men hon var så söt att jag inte hade hjärta att ställa mig och
hoppas på henne. Men så fort filmen vad slut, vaknade hon och därefter så
hade ingen av oss lusten att sova. Michael kom och gjorde oss sällskap och
ännu en film sattes igång - börderna karlsson

Morgondagen gav som resultat, 1. sömnbrist, 2. illamående, 3. livrädd

Just nu sitter lilla jag i mörkret i vardagsrummet. Är rädd för att något monster ska
komma och att äta upp mig eller nått sånt läskigt. Borde börja fixa iordning mig inför
kvällen med tjejerna men valde att sitta vid datan för att tiden enbart går så fort då.

Hatar mitt hus! hatar min tvättstuga ...

Lisa är på g, hon är utanför min dörr kvar i.
Natta kommer så fort någon sparkat henne i röven.

Nu? skölja bort min ansiktssmak, om jag vågar gå till badrummet vill säga.



säg aldrig nej till - dansk pilsner


må-gott-huset







Idag gled jag ner på stan och använde mitt presentkort på må-gott-huset.

- två face-spa, en för porer och en för rynkor
- två foot-spa, en för skrubb och en för len hud
- en body-spa för len hud
- en kroppstvål med strawberry lukt
- ett halsband med fina snöckor och fiskar på

(köpte ett till halsband, men de ska ges bort till en vän så vill inte lägga upp den här)

Ha en fortsatt bra dag, puss och kram

helt jävla underbart

den här veckan har varit för mig som att fastna i ett träsk, har inte kommit någon vartt även om jag har hundraelva saker att göra klart innan lovet. Det är under sådana här dagar jag önskar att jag var en robott, så att någon enkelt kunde installera in smart och max fart på mig.

Idag gjorde jag religionsprovet i hinduism, kändes rätt okej med tanke på att jag inte kom dit helt förberedd. Fick även härlig kritik från lärare Diana där hon berömde mig/ min grupp för de muntliga föredraget i vårat projektarbete om affärsförloppet inom Trobergs tandvård.

Sedan jag kom hem har jag hunnit kolla klart en film, the beach som jag även sett tidigare. En mycket spännande film för er som är intresserade. Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem från affären, då hon ska hjälpa mig att skriva klart mitt filosofiarbete. Behöver lite kloka tips om hur jag ska fylla ut de två sista A-4a sidorna.

Tänkte nu direkt berätta helgens planer eftersom att jag är dålig på att uppdatera under helgdagarna. I morgon blir det skola, från cirka 10.00-12, kvällen spenderar jag med natta och andra goa tjejer i pulkabacken. Är ensam hemma hela helgen vilket säger sig själv, jag kan få lite tid till att enbart unna mig själv en smula så antar att det blir lite taco och bastu när jag kommer hem, en bra film till det så vore de pricken över i:et. Lördag umgås en stund med issa, kika på när mina brudar lirar fotboll i sporthallen. Möta upp Lisa som stannar under mitt täcke under hela natten. Söndag, sälja bakverk i tun och plugga tillsammans med Scherin och Victoria.

Som ni ser så blir de fullt upp och längtar efter att få träffa alla dessa fina människor.
Såhär blir de när man inte har någon virrig pojke i sitt liv, tiden till vännerna räcker alltid
och blir över. Det är till och med så att jag finner lite tid för mig själv nu för tiden.

Helt underbart ju!


only fourteen days left

Igår skickade nattis bilderna till mig som jag länge väntat på, men något gick snett..
dessa underbara bilder går inte att öppna så måste därför jag be mamma och lite teknisk
hjälp men för tillfället är hon rätt upptagen med tvätten vilket betyder att jag helst väntar.

Morgonen kändes jävligt dryg, släpa fötterna till skolan för att gå på två lektioner som
förövrigt enligt mig var jävligt onödiga. Men för att vända på den dryga dagen och få
in lite mening i den så drog jag och Victoria in till stan för en lunch. Där åkte även
anteckningsböckerna och datan fram, en flod med plugg inväntade oss.

En mysig mysig runda på stan hann vi också med, svängde in till secondhand
där jag har hört ska finnas lite kläder som är lätta att sy om och göra till
något snyggt och enkelt. Men N-ej, tänker inte ens ytta mig om det..

Förövrigt så har kretivitet aldrig riktigt varit min grej. 

och påtal om något annat, om exakt två veckor från och med idag sticker nattis till Thailand!
hon tänker lämna mig här, på självaste julafton och nyår...... snacka okänslosam tjej!

Men har hört att de är värsta snöstormen där som resulterat i att det är förbjudet att bada i havet de kommande två månaderna, pga snöras från bergen då. Mitt i allt bröt en vulkan ut som just nu rinner igenom hela Bankok. Sen läste jag precis att någon thailänds forskare tydligen har upptäckt en ny vidrig skölpaddsart som inom några enstaka dagar kommer simma upp på land och snitta folk på stranden, så är inte speciellt avundsjuk så. Tycker bara personligen, alltså om jag får säga det själv.. lite egoistiskt att bara dra lix... aja




Victoris aplundis, go tjej!

söndags-stressen

Jag avskyr söndagar från hjärtat. Men ibland måste man helt enkelt
göra de bästa utav sådana här dumma dagar. 

- plugga
- glass och bär
- plugga
- ta ett break
- kika på nelly.com
- dreggla nyårskläder
- pussa lite på mamma
- plugga
- 18:00, lunch
- plugga
-grönsaker med salt
- klar 22:00
- besöka drömmarnas värld!



För er som har lika svårt för er att plugga som mig, ett tips: ät under tiden


jag orkar inte mer, vill inte vara kvar ...

jag finner inga ord för hur skoltrött jag är. träningsverk som irriterar mig. har ångest för att jag inte klarade
företagsekonomi provet igår och har tårar i ögonen på grund av det kalla vädret här i Nyköping.

Idag är de sista provet för veckan, info och layout - affärsförloppet.
Ikvällen ska jag umgås med Lisa och i morgon blir jag hemma ifrån skolan.
På lördag har jag cup i Eskilstuna, samling 08:15 - dö drygt!

Nu ska jag kämpa mig igenom denna dag genom att tänka på att jag kommer ha de bäst med Lisa
efter skolan, kanske blir att baka pepparkakor? något kul hittar vi alltid på :)



lillasyster och jag, skolavslutningen 2009 ♥

RSS 2.0