FREDAG FREDAG FREDAG

Tacos till lunch, fått plats i flexen, skrattat och haft det underbart denna fredag i skolan. Snart, så fort vi slutar så ska jag in till stan och träffa Lisa. Av någon konstig anledning så kom vi fram till att vi ska göra en tårta, så det blir att gå till ica, handla alla ingredienser och sedan hem till mig för bakning. Suuuper

PUSSS


LÖRDAG

Lottförsäljning på ica, pluggat, handlat och käkat Rhodos. Strax ska jag
bege mig hem till Omars place, där jag också sover i natt. MYS

lovely friday

Fredag, jag älskar fredagar. Som många andra är fredag en av dem skönaste dagarna i veckan just för att helgen börjar då eller för att dem har något roligt inplanerat. För mig är det mer är bara så även om jag har något roligt inplanerat, den är den enda dagen på hela veckan som jag letar ut dem lite mer speciella kläderna, plockar fram mitt smink och kan dra av en halvtimma av min morgon på bara det. Gör mig en god frukost och läser tidningen i lugn och ro tills det är dags trampa till skolan. Det är det bästa jag vet, att ta det lugnt och enbart ta sin tid.

Just nu har jag tema, väldigt intressant. Fredagar är den senaste dagen på hela veckan för mig även om man tycker att den borde vara tvärtom. I alla fall så ska jag åka in till stan efter skolan, kolla runt och dreggla på lite snygga kläder. Sedan ska jag hem, sätta mig med rättskunskaps boken och plugga en stund. Senare kommer pojkvännen till mig, vi ska ta oss en tripp till stan och handla lite gott för att sedan bosätta oss lite skönt framför tv:n.


Alla grönsaker har sin egenskap, Syrran valde en morot.
Bigdick heter han. Tänk vad kul man kan ha på Ica, HAHAHAH


planering

Kom tidigare till skolan idag också, jag har nämligen börjat med något som heter planering. Det där mamma och lärare försökt få mig att förstå på och ta tag i, inte lyckats förren nu. Det är antagligen för att jag gråtit iprincip varje kväll i en vecka tillbaka nu, har så mycket plugg att jag inte hinner med annat än att gå skolan, plugga, sova och vakna. Så rullar det på, min ointressanta vardag.

Men tänk hur mycket kul jag kommer ha när dem här tre åren är över. Jag går ur med toppbetyg och kommer leva det bästa tonårslivet tillsammans med mina underbara vänner.


BIO

Bio med älskling, Victoria och Robin i morgon. 
Premiären på 2012, kan ju inte bli bättre ♥

how hard can i be?

Sitter i skolan iväntan på utvecklingsamtal som inte är försen klockan fem, men orkar inte trampa hem så har istället plockat fram böcker som jag snart ska hugga in och plugga inför veckornas prov. Men vill först och främst upplysa en person som jag vet brukar läsa min blogg.

Det du håller på med får mig att må dåligt och är inte alls rätt på något sätt. Att förstöra för någon annan som har fullt respekt för dig är helt oacceptabelt enligt mig. Jag har inte gjort dig något och vill dig heller inget illa, förstår inte riktigt vad du vill komma fram till. Det där med att du lägger dig i mitt liv och försöker på ett skummt sätt gå emellan i mitt förhållande är något som du aldrig kommer att lyckas med, trots att du är riktigt jävla duktig på att snacka. Du är så lång borta ifrån våra tankar så det är inte sant. Men det sätter sår på mig med tanke på att du är den du är. Jag försöker att inte lyssna på det jag hör, för jag vet hur det snackas bland folk nu för tiden. Men när en nära vän kommer fram med några enstaka ord som samtidigt är väldigt starka så är jag helt klart hundra procent säker på det som sägs. Självklart så får du fantisera och drömma om min pojkvänn osv, om du nu har ett sådan stort behov av det. Men jag ber dig av hela mitt hjärta... håll det för dig själv och tänk tyst. 

Jag borde kanske inte ta upp det här, men faktum är att jag seriöst inte har någon lust att se skymten av dig längre. Jag nämner inget namn, huvudsaken är att du vet att det här är till just dig och att texten inte bara åker in och ut genom dina öron. För som sagt, du är på helt fel spår.



torsdag

Precis kommit till skolan, var hela 30 minuter för tidig. Snart är det dags för Tema och antar att timmarna går till att träna inför morgonendagens föredrag.

Efter skolan blire utvecklingsamtal och plugga.

 

Kram

gårdagens inlägg

Jag kan inte säga att ja haft fullt upp, för det har verkligen inte, utan helt tvärtom. Jag har inte gjort någonting som är sådär super intressant. Så därför har jag struntat i att blogga. Idag har det inte hellre hänt något speciellt, skolan lika boring som alltid, kylig cykeltur hem från skolan och pluggat tills nu. Så borde kanske inte blogga eftersom jag inte har något vettigt att skriva men använder ett av mina ”andningsrum” till något seriöst och skriver därför lite om…


mina åsikter kring mobbing och en sann tragisk händelse som alltid kommer att vara en fullt seriös punkt i mitt liv. Det finns flera sorters mobbning som ni säkert vet och den fulaste enligt mig är ”alla mot en”. Jag känner många som varit i den situationen och en av alla var av samma kött och blod. Jag såg hur den tjejen trycktes ner varje dag, hon hörde oljud ifrån alla håll och lät sig själv plågas för att dem själva inte mådde bra. Med tiden så insåg jag att ja inte var till stor hjälp, tjejen som var den utsatta var tvungen att stå emot själv för en gång skull och med det lilla hon hade visa sig så stark som möjligt. Visst gav det resultat, dem tröttnade på att inte se henne försvagas. Men innerst inne hade hon blivit ett enda stor hål, med varken energi eller styrka kvar. Nytt färskt skulle det istället bli, andra oskyldiga och spännande människor att ge sig på. Jag förstår verkligen inte vad sådana otroligt fula käftar vill komma fram till. Hur kul kan det vara på en skala?


Jag har en gång varit den där tjejen som var duktig på att ljuga och kunde skapa problem för mig själv. Men jag har aldrig varit mobbare. Jag drogs helt enkelt inte till sådana människor som lätt fångar till sig oskyldiga människor som sedan förvandlar den till något enormt på bara några få nätter. Det är jag tacksam över, för man blir så lätt påverkad av deras skit och som sen är lika lätt att föra vidare av någon slags onödig andledning. När jag gick i högstadiet så var jag med i Friends gruppen, som man blev utvald klassvis. Där pratade vi mycket om mobbing och framförallt så tog vi upp viktiga saker som vi lagt märke till under skoltiden. Om vi visste om mobbing på våran skola så skulle de genast fram. Alltid ha ett extra öga öppet för alla.


Jag läste på en sida på Internet för inte så länge sedan, på en sida som jag klickade bara klickade upp av en ren slump. Det stod en massa berörliga händelser om mobbning. Hittade även vuxen mobbning som blir allt mer vanligare. Där satt jag hela dagen, kunde inte slita mig därifrån trots att jag helst ville. Jag var helt knäckt efter det och ville direkt medverka. Det vill jag fortfarande. Det tänker jag göra någon dag. Gör det ni också.


Shopping


Svart halsduk, Gina - 199kr (inte helt säker)
Ljusrosa kofta, Gina - 149kr
Ring med diamant, Gina 34kr
Mysbyxor, Cubus - 199kr
Brunkräm, Åhléns - 149kr
Nagellack, Åhléns - 89kr

fredag

Skolan gick segt, hade Engelska ''redovisning'' i grupper som gick sämst. Långa raster och äckligmat. Men det är tur att jag går i en sådan underbar klass som kan friska upp mitt humör.




plugg break

Hej igen, plugg break nu och ska strax fortsätta med annat. Har suttit med ett Engelska arbete ett tag nu som jag äntligen är klar med och skickat iväg. Sitter nu och funderar på morgondagen, hur fan jag ska klara den kyliga vägen till skolan utan mina vantar som jag glömt i skåpet och sedan tycka lite synd om mig själv som går lång skoldag i morgon. Men så är det och får piffa upp stämningen genom att tänka på hur kul jag kommer ha EFTER skolan. Jag ska nämligen gå några viktiga ärenden med Lisa på stan, unna oss lite och ta en fika, köpa nya kläder och senare mot kvällen träffa Omar. Antar att vi fixar till en sådan därn mys kväll, vi lyckas alltid bäst. Så värt efter en veckas jobb. 

Ett år och två månader idag, varje dag räknas.
 



Det rasar in inlägg hela tiden, som ''påtal om ingenting'', ''bara-för-att-skriva'' och massa ''onödigtvetande''. Men faktum är att när jag tar pauser mellan plugg, lunch och annat under min vardag så känns det super skönt att dra sig in på bloggen och bara skriva. Det är typ som ett andningsrum för mig och det är ju bara bra. Dem få människorna som läser min blogg hoppas jag inte har någonting emot det. För det är en stor del till varför jag har min blogg. Visst, jag älskar att skriva, det har jag alltid gjort och hoppas på att någon gång i min framtid bli någon inom just skrivandet och om jag ska bli någon storskrivare vet jag inte riktigt, det spelar inte så stor roll för mig. Men ändå så jag håller mig kvar till det jag verkligen tycker om. För det finns inte med på kartan nu att jag tänker söka för någon sida, tidning eller något i den stilen för jag har alldeles för mycket med skolan och annat viktigt. Som jag själv vill, är att om jag ska vara delaktig i något vill jag ha full energi och lägga ner hjärtat för det. Det finns det inte tid med nu. 

Tjingeling :)

goda nyheter och en stolt Linda!

Sitter just nu i skolan, har historia då vi sysslar med ett arbete om Ekologism och jag fattar noll. Tur som jag inte ofta har så hamnade jag med en av klassen snillen. Så han skriver för fullt just nu medans jag bloggar, det kan ju inte bli bättre. haha

Strax har vi datakunskapsprov, som varken jag eller klassen visste om. Men det ska nog gå bra, eftersom att vi får ha boken med oss så lär det inte bli så komlicerat egentligen.

Nu när vi ändå är inne på mina studier så måste jag upplysa er om att jag fick VG+ på mitt spanska prov, bara några få poäng ifrån MVG. Får man inte vara riktigt jävla stolt över sig själv eller? Någon i världens som blev ännu stoltare var min pojkvän som vet att jag kämpat hårt i spanskan och all hjälp av han, hans familj och all snack hemma hos honom gjorde till stor nytta. Det första jag ska göra efter skolan är att ringa Omars mamma och berätta, hon kommer bli så glad :D

På tal om ingenting så tänker jag beställa klipp och färgningstid, dem kommer kilppa av några fler centimetrar vilket konstaterar att jag knappt kommer ha något hår kvar. Men det gör ingenting för jag funderar på att lägga i en ljusare färg i mitt hår som jag istället kan glädjas åt. Om det blir hela håret eller slingor det har jag inte riktigt bestämt mig för. Jag kan verkligen inte gör något med mitt hår alls längre. Ser bara sjukt dumt ut. Så det ska bli skönt med lite tryggare förändring!


Ha en bra dag, Puss på er alla :)


sluta mata läxor!

Det är så mycket plugg att jag glömmer bort det viktigaste, att andas!
Jag känner mig så mätt på läxor och prov, det är helt enkelt för mycket. 

Idag har det varit en ovanlig skön dag, slutade klockan 2 har, lagat mat, rensat upp lite i mitt rum, Pluggat och strax ska jag träffa Lisa. Imorgon är vi ''lediga'' ska städa hemma, kratta löv på vår enorma gräsmatta ''suck.

I kväll sover jag hos Omar, han är nämligen skylldig mig 10 min klining på ryggen eller ''kelning'' som vi kallar det. Viktigt viktigt ...
 

KRAM






CHIPS MONSTER!

Jag har inget i tankarna förutom chips, sitter och dreglar för fullt. Jag fullständigt älskar chips.
Så ikväll blir'e chips framför tv:n med Omar, bara mys hela kvällen lång.


Bilder från höstlovet i Danmark





 
Lekte lite...

Ica, Känn dig som hemma lalalala...







Helle och Jane, två underbara unga damer



Lisa, Lasse och Jimmy

Lasse, Nicklas och Lisa

Som sagt, lätt roade av dansken på tåget!

Allt hamnade sluterligen under sätet...





RSS 2.0