go for it



Som sagt, träffade min älskade Lisa för en stund sedan.
oooch för första gången på länge, satt vi och as garva istället för att
dränka varandra i depression och tårar. Vilket känns otroligt skönt.

För nu känns allt så mycket bättre och lättare. Ser faktiskt framemot
denna vecka, vet inte varför... men otroligt nog så gör jag det...

Bara massa positiva tankar. Det gillar vi. Jag älskar dig Lisa.

grattis till Axel

som fyller 15 år idag! Fick trevligt besök av hans bror och hans flickvän:)

GBB

Jag spenderade min otroligt händelserika gårdag på rosvalla i gästabudsbollen, i 13 timmar satt vi på den fullsatta läktaren och hejjade på alla ruskigt bra lag som var med. Jag som precis bytit lag till IK tun satt för det mesta helt spidad när de tog sig till final mot Ifk nyköping. Tyvärr så räckte inte deras gymma insatts hela vägen då de förlorade i förlängning med 3-2. Men de var helt klart värda den första platsen på högsta pallen!

Med släpande ben tog ''brandkärrs barnen'' sig till bussen, dock ett längre byte i bussterm som gjorde att vi pallade oss till Vispgrillen. Där vi ''pratade'', närmare skrek om allt mellan himmel och jord. En ''stor'' pommes beställdes också, den var pinsamt liten, nästan värre än min och Sejniis, barn- hamburgermeny i bowlinghallen. Den innehöll ungefär 10 pommes och en tunn 90 g börjare med lite sallad och en tesked dressing. I alla fall fick de oss ett riktigt gott skratt hela vägen hem. Med kurrande magar gick jag och Sejnii till pizzerian, vi hade tänkt oss en varsin god pizza men ikke, det var stängt!

Vaknade upp med min amor klockan 10. Gick hem. Öppna kylen och plocka fram Salsa dippen med Chips. Bosatte mig framför Hell's kitchen där jag även ska tillbringa resten av dagen. Eller nej, nu ljuger jag... jag önskade att det vore så. Min älskade bror ska bli firad på sin 15 årsdag med tårta och presenter klockan 18. Efter det blir det en träff med Lisa här i Bk, mycket behövligt.


jag älskar dig Sejnii


SNASK

Nu har vi samhällskunskap, där det snackas om att de ska sänka prisen på alkohol och höja prisen på SNASK. Mycket trevligt, mycket mycket trevligt / Victoria Linnéa Asplund


nästan så jag tuppar av...

idag: är det linnsans födelsedag! stort Grattis till henne :)

skolan gick i slowmotion, verkligen sådär att man ville ta livet av sig typ. Sista lektionen var datakunskap, med excel och Sussane... man kan ju inte bli mer less. Gick även hem i den vidriga snön med en stor fet saknade till Lisa karlsson. Som vanligt kommer man hem till en gapande lillasyster i duchen, förstår inte? meningen med att hon fick musik studion i källaren var för att vi, alltså resten av familjen skulle få lite lugn och ro, men ikke. jag kör på 3-4 alvedon om dagen. Nog för att hon har rösten men det är inte alltid hon utnyttjar den på rätt sätt, speciellt inte i duschen om jag säger så. I alla fall, drog iväg på träningen där jag passade på att få ut min ilska på allt, lyckades rätt bra känner jag nu. När jag kom hem stod lillasyster i köket, med en kastrull och en svamp i andra handen, pumpa Carola på högsta volym samtidigt som hon överröstade musiken. Därför så tog jag en snabb dusch, packa väskan och kila hem till Omar som nu mera har blivit ett ''andningsställe'' ifrån syrran. Fick hjälp med min läxa, käkat god mat där familjen Tapia även bjöd på ett gott ''godnatt skratt''. Har precis rullat in mig i täcket och ska försöka sova nu, vore bra eftersom klockan börjar närma sig tolvslaget. inte okej....



här har ni mina

hissar:
1. att jag och min familj snart sitter på flyget till paradiset, Thailand.
2. att jag börjat i Ik tun och satsar sten hårt.
3. att jag kämpar på i skolan till 100 %.
4. att jag lyckats hitta min laddare till mobilen.

Dissar:
1. Visst kan det vara underbart med snö? men nu börjar det bli riktigt dystert.
2. Att min pojkvän skadat foten idag på gästabudsbollen och kan troligtvis inte vara med i fortsättningen.
3. Inte träffat bästa vännen Lisa på år och dagar, det kryper i hela kroppen och är desperat efter henne!
4. Att min pappa fått något ''riktigt hårt i huvudet'' att han inte mins att jag existerar.


det kan inte bli bättre just nu!

Precis tagit steget innanför dörren hos Omar, om fem röda är det dags att öppna rättskunskaps boken och plugga. Efter det blir det bara att ligga här i sängen och dega med min älskling. Det kan inte bli bättre just nu, skolan kör över mig och behöver minst en sådan här mys och slapp dag i veckan om jag ska överleva till alla läxor, prov och träningar framöver. Jag längtar inte



Puss på er


tisdag

mannen som talar med hundar? jo man kan tro de ibland...



Sov hos min älskling i natt efter att ha kört ett styrke pass på träningen,
snacka om att jag var slut när jag kom hem. Men sov inte så bra som jag borde ha gjort,
låg och vred mig hjälplöst helt natten. Kände mig också lite dålig jag vaknade upp i morse
så därför så skippade jag skolan idag och tog en ligga-hemma-och-slappa-dag. Dejligt!


Här bjuder jag

... på lite bilder från dagen när våran klass fixade vårat egna klassrum!







.......

I går spenderade jag all tid hemma hos Victoria, vi satt barnvakt till hennes brors två barn. Framför tv:n blev vi sittande hela kvällen med en varsin chips skål i famn, gotta är något vi alla fyra är rusktigt bra på. Vi hade det jätte mysigt och avslutade kvällen med varsitt gott skratt åt Rabihs inskärda brollor i lets dans.

Springades efter Victoria på stan med två ungar i varsin hand är inte det lättaste kan jag lungt konstatera efter i dag, något av det värsta jag vart med om med dessa två underbara barn. Sedan var det dags för en fika med Lisa på Huldas, lika trevligt som vanligt.

Precis lyckats göra mig två brända hamburgare och överkokta makaroner, smakade skit gott. SÅ nu ska jag packa väskan och hem till Victoria för att fixa i ordning oss inför kvällens höjdpunkt nämligen klassfesten!


torsdag

Ja som vanligt då, inställd spanska och här sitter jag nu tillsammans med Victoria och Rezan på en av skolans skit obekväma bänkar. Snackar lite skit om allt och alla, spyr på dagen lunch (blodpudding) och lökar sönder.


italienskt shit

 

och jag älskar det!


jag orkar bara inte

Känner att mitt tempramente sjunker konstant nu för tiden, speciellt de sista timmarna i skolan och också efter skolan. Desutom så går ja oftast till och från skolan, fråga mig inte varför ja inte har busskort de gör mig tokig.
Sedan jag kom hem (efter att ha släpat mina tunga ben ifrån skolan) så har jag bara pluggat, inte för att jag hunnit med så mycket som jag egentligen borde men det finns ju en hel del anledningar till varför, som t.ex. legat och tjutit på mitt rum av ångest för att jag inte orkar ett piss eller skällt ut min lillasyster för att hon för ovanlighetens skull tagit på sig mina kläder till skolan... Om cirka 20 minuter kör Sigge mig till multihallen. Det ska bli min tredje otroligt roliga träningen med det otroligt mysiga laget, IK tun. Förhoppningsvis så kommer min energi efter bananen och vitaminerna som jag strax ska tycka i mig, annars blir det tufft för på schemat står det kondition.

Hoppas ni har en betydligt bättre dag än mig!


pussss

Vaknade upp bredvid min älskling, det är något av det bästa jag vet och det satte helt klart dit gulstjärnan på min dag. Gick hem och städade mitt rum, tog mig en varm dusch, kollade flera avsnitt med mamma på ex effect, hjälpte till med maten, åkte och handlade. Så just nu sitter vi samlade i soffan med en varsin chipsskål och gluttar Robinsson. Snart kommer Omar hit, det var så länge sen som han sov hos mig så han har blivit beodrad att sova med mig här i natt. När han kommer blir det att tända ljusen i rummet, plocka fram rökelserna, leta fram lite spel och hoppa i mjukiskläderna. Love it


torsdag

Tre timmars hål sitter bra nu, fick knappt någon sömn i natt eftersom att Barcelona matchen ännu en gång höll mig uppe. Men passar på att glutta i rättskunskaps boken och även lite Spanska glosor. Annars så är det inte så mycket i skolan just nu, det känns skönt men måste vara beredd på en hel del saker efter sportlovet.

I dag blir det att skynda sig hem efter skolan och dra på sig tränngskläder, för 17:15 ska jag provträna med IK tun. Det ska bli riktigt kul och hoppas på att det går bra med tanke på min fruktansvärda träningsvärk sen igår.

I morgon är det fredag och efter skolan ska jag ner en snabbis på stan och köpa hårfärg, det orange och gula färgen MÅSTE bort. Börjar bli trött på mössan då den sitter på mitt huvud var eviga dag. Jag ska även för första gången på länge ägna mig åt lite läxor. Medan Omar kör fotboll ska jag iväg och handla saker till tacosen som jag och baby ska tilllaga. 

 

dags för träning

Packa väskan, ta en frukt, dra på träningskläder och sedan piapass på
träningen idag. Det ska bli skönt!




mums

Färden i Eskilstuna var klockren. På dagen spenderade jag och Cindy timmar i stan tillsammans hennes fina vän Nina, shopping och härliga fika-stop. På kvällarna myste vi i soffan famför tv:n, där massa onyttigheter slank ner i magen samt Cindys farligt goda maträtter. ajaj

Jag måste även säga att mina matvanor suger, småätandet gör mig galen och kan verkligen inte hålla mina händer i styr så fort jag får upp sötsaker i huvudet. Visst, jag är jätte smal men för det kan jag inte äta vad som helst och när som helst på dygnet. Blir trött hela tiden, är inte hungrig då maten ställs på bordet, ont i tänderna och i magen. Sen har vi på den senaste tiden ätit väldigt mycket snabbmat, det erkänner mamma.. så från och med i går ska vi ''hela livet'' äta nyttig och bra mat.

Gårdagens maträtt: Honungsrostade grönsaker med kyckling

Faktum är att det är inte så tokigt som det låter!



slut på denna fettmat


hej då Nyköping

Skolan gick snuskigt långsamt idag, tråkiga lektioner och omättad lunch.

Jag har precis ätit mat tillsammans med min syster Christine, som även ska vara här hela helgen och se till så att huset inte brinner upp. (Mina föräldrar tog planet till Italien tidigt i morse). Om fem röda ska jag packa väskan och bege mig hem till Omar, då blir det att hjälpa honom med klädval och sedan går vi upp mot sjukhuset för att ta bussen till Eskilstuna. Där väntar Juan och Cindy på oss för en händelserik helg!



love


.

Efter skolan ska jag till stan och ta en god fika med min älskade Victoria.
Det börjar bli en trevlig vana :)


will never forgive you

I never thought you had the heart to this
you are the world's most insensitive person



I gave you everything
my trust, my heart and a big part of my life


just love it

I morgon då ska jag och Victoria till Stockholm, mina presentkort kommer gå till bra användning speciellt det från intersport, dem har grymt snygga träningskläder- skor där. För er som också är lite Stockholm sugna och framförallt har en liknande plånbok som mig upplyser jag nu er om att en bussresa till Stockholm tur/retur just nu kostar 50kr. Inte så tokigt va?


Du är alltid vackrast i mina ögon


lördag

Jag förstår inte, ja är så jävla trött ... det måste vara för all ansträngning under fotograferingen som varade i 20 minuter ungefär och sen för den spänningen som jag hade i hela kroppen innan, allt släpper ju nu. Då tänker ja lite extra på dem ''riktiga'' modellerna som plåtas i princip varje dag, det är vell som en vana för dem men ändå det måste vara riktigt stressigt.

I alla fall så ska ja tvätta bort sminket nu, kleta på lite nytt och på med andra kläder. Om cirka en timma ska ja gå ner till stan och möta upp Victoria. Vi har en hel del att prata om känner vi båda så jag sover där i natt, i morgon kommer Omar hem då blir det vell en snabb träff med honom också innan jag ska ut och ha kul med några tjejkompisar.

Vill också säga ett stort GRATTIS till Victorias pappa Lasse, som alltid har varit ett stort stöd för mig!

Puss på er alla


bilderna

Alla bilder blev inte bra såklart, men lägger upp de ja vart mest nöjda med. (Mitt hår ser dock gulare/orangare ut på bilderna än vad det egentligen är) det var en stor besvikelse. Sen måste jag säga att det gick oväntat fort både med sminkningen och under fotograferingen. Men tjejen som fotade mig var otroligt duktig och spännande. Det är något av det roligaste ja gjort i hela mitt liv, kommer leva länge på det här kan ja lova er!














nytt år och model för en dag

Nytt år, nya möjligheter. 2010 är mitt år, väldigt stark känsla på det.

Tidigt i morgon bitti åker jag och mamma med föraren Sigge till stockholm för att jag ska få vara ''model för en dag''. The Studio heter stället där jag ska fotograferas, det är Sveriges första och största makeover/fotostudio som ligger vid stureplan. Jag ska bli sminkad av några makeupartister, jag får även vara med att bestämma.
Sedan ska jag tillsammans med en fotograf bestämma olika bakgrunder, ljussättningar och poser. Tre klädesplagg och annat som man vill ska vara med på fotot får man ta med sig själv, i mitt fall är det nya kläder samt två gamla par skor och en ny väska. I det sista steget alltså när korten är tagna så ska vi kolla igenom alla korten och får tre gratis så om jag vill ha fler får jag köpa. Om korten ska bli snygga så måste jag gå och lägga mig snart så att jag inte får blåa ringar under ögonen i morgon. Inte okej.

Puss på er



RSS 2.0