va säker, helt säker

Trodde för stunden att jag för första gången på länge trotsade min vilja, på ett modigt och posstivt sätt. 
Jag tänkte varje sekund efter det och insåg att det jag precis gjort är någonting som jag ska vara stolt över mig själv för. Men det höll inte så länge innan skuldkänslorna och ångesten kröp fram. Det gick högst sagt sju timmar efter det som jag vek tillbaka. Ännu en gång. Nu vet jag varken vad som är rätt eller fel, att vilken väg jag än tar så skiter det sig i alla fall.

Har jag bara satt mig själv i en onödig och oförklarig sits? eller? det här kanske blir mitt livs vändning?

Just nu går båda hjärnhalvorna i ett. Ni har ingen aning om vad jag snackar om eller hur?! bara en massa gojja och jag förstår er. Men det jag försöker förmedla är att ni som delar någonting speciellt med någon, med någon som verkligen betyder någonting för er så tänk efter ordentligt innan ni drar förhastade beslut, allt blir bara till en röra. Både för dig själv, den andra och alla som blivit involverade runt omkring.

/ det kändes bara så skönt att få av sig lite av alla mina krångliga tankar

usch för MATTE

Jag är stressad, riktigt stressad men ändå sitter jag här.  
Har mattetest i morgon och matteboken får mig att bli så galen.
Det känns så onödigt med matte just nu, läran åker bara in och ut.
Jag tänker ta ett break nu för annars kommer jag snart att tuppa av.


Jag brukar inte leka med maten, men det var en kul tidsfördriv så jag
slipper plugga för några sekunder. hihi


DÖ :)


godmorning

Jag har sovmorgon till klockan tio, men ändå är jag helt fördigfixad och ätit frulle. Jag kunde inte somna om efter att Omar stigit upp. Men nu så kan jag berätta hur min dag ser ut idag, skola är en fin start på dagen inte sant? i alla fall mig eftersom jag slutar runt 2. När jag kommer hem blir det plugg, plugg och ännu mer plugg tills det är dags för träning. Fullt upp hela dagen alltså, de gillar vi.


Jag saknar dig yami


måndag

Ska strax ta en kort promenad för att rensa hjärnan lite, sedan är det bara att fortsätta plugga.

Usch för att plugga, har suttit med mattebkoen ända sen jag kom hem ifrån skolan. Provet är på onsdag och känner mig en aning sen. Men inte nog med det så har vi också spanska test och samhälls prov på fredag. Så det är bara att hänga i.


slapp söndag

Som sagt så spelade vi våran sista seriematch igår med flicklaget, 3-3 slutade det och är väldigt impornerad. Efter det så åkte jag direkt hem till Omar, där städade vi och gjorde iordning oss för en lite promenad runt bk med hundarna. Senare mot kvällen tog jag cykeln ner till stan och träffade min Lisa, som alltid så gick våra munnar i ett och kvällen slutade med att båda var halvt ihjälfrusna. Så värt och helt rätt.

Idag vaknade vi klockan 10 och vi ville inget hellre än att somna om. Men det gick ju såklart inte så gjorde oss en god frukost, vira oss runt en filt och satte oss på balkongen i det fina höstvädret. Under dagen har vi bara legat och degat i sängen, kissat åt varandra och turats om att ha hämta glass i kylen. Men när klockan blev så mycket som sex så tyckte vi att nej nu är det dags att röra på oss lite, så han gick ut och jag tog mina grejer och gick hem. Funderar på att packa mig en ny väska och kila hem till honom igen, för om inte min lillasyster lägger av med sitt skrikande, tjatande och gnällande så får jag snart ett av mina hyperanfall mot allt och alla. Det slutar alltid lika illa.

KRAM


how hard can i be?

Jag förstår inte, jag förstår inte hur människor har hjärta att kränka någon människa så enormt mycket att den personen knappt kan se sig själv i spegel längre. Ingen i världen har rätt att se ner på någon som helst och få någon att ge upp om sin framtid. Själv anser jag att det bara blir värre och värre och ställer frågan till mig själv varje dag ''vart tar samhället vägen?'' Men trots det så finner jag inga svar och vet helt ärligt inte var felet egentligen ligger. Anledningen till varför jag tar upp det här är för att jag är så trött på hela den här skiten, att hela tiden få höra en massa snack om folk vart jag än befinner mig och komma hem efter skolan och få veta att någon varit på min lilla syster för att hon är den hon just är. Jag går inte in på detaljer, nämner inga namn och anklagar inte någon. Men ni som känner er träffade just nu? ta åt er reält, och tro mig ni kommer ingenstans i livet med era spydiga komentarer, eran kaxiga attityd och erat sätt att se ner på oskylldiga människor.


Många av er ser inte det här men har ändå samma tycke och tanke som mig.
Ni som ser det, kan ni inte slänga in en kommentar och berätta om era åsikter kring det här.

happy day

Jag har nog aldrig vaknat såhär pigg, glad och positiv. Jag har en väldigt stark känsla att den här dagen kommer bli mer än bara perfekt. Det har hittils inte vart några bekymmer, har precis varit ute med hundarna på en morgon promenad och ska strax gör mig en god frukost med massa proteiner och vitaminer. Omar har åkt iväg på sin match och snart är det min tur, också den sista seriematchen med flicklaget!

Efter matchen så ska jag entligen träffa min efterlängtade Lisa.


Fredagsmys

Idag har det varit en dag med mycket blandade känslor precis som dem sista dagarna. Så ska helt enkelt göra det bästa av helgen och ta vara på dem här dagarna. Enbart njuta och självklart ha så kul som det bara går.

Jag och Omar är ensamma hela kvällen/natten. Det ska blir underbart skönt.


Helt otroligt vad tiden går när man har kul,
det var mer än ett år sedan den här bilden togs.


.................


Ser inte det viktiga med datakunskap.






i skolan

Har företagsekonomi och går igenom våran tråkiga läxa. Fisk till lunch idag, man kan tro att det det bara finns fisk i den här skolan. Men idag slutar jag klockan 2 och det är super skönt, då hinner jag med alla läxor som måste göras den här veckan och då hinner jag också leta fram gummistövlarna och regnkläderna, yes ni örde rätt! Imorgon åker vi till stendörren med klassen.


Dem här fräna gummistövlar blir det inte för min del tyvärr,
får nöja mig med morfar stövlarna om jag inte lyckas hitta mina röda med vita prickar, haha.

plugg-dag

Suttit med ett engelska arbete sedan jag kom hem ifrån skolav, dvs sen fyra tiden och entligen är jag klar. Men slut pluggat är det långt ifrån, nu är det nämligen dags för engelska, spanska, rättskunskap och så vidare... Men tur som det är så gör ben & Jerry mig sällskap.

Ikväll händer det ingenting speciellt, Omar har lovat att han ska komma hem till mig efter hans träning så tänkte fixa ihop en kladdkaka tills dess.


godnatt

Internett hackar konstant, kopplar ifrån hela tiden och viktiga saker som jag håller på med på datan har raderats gånger om. Men tror jag har fått bättre styr på det nu och är strax klar med datakunskap läxan och det känns otroligt bra med tanke på att vi har fullt med andra läxor och ett arbete som ska vara inlämmnat den här veckan.

Efterssom tiden gick så fort och det börjar bli sent så stannar jag här i natt. Det gör mig absolut ingenting, nu är jag ensam hemma här och det är så mysigt. Har tänt lukt ljus i hela omars rum, satt på bra musik... och nu kom Omar hem haha vilken timeing.  ;)

godnatt 


 


smällar och sura miner

Steg upp vid 12 tiden, pigg och peppad inför dammatchen i Vagnhärad mot Team rosa. Fick inte starta men kom in efter en kort stund som mitt mitt och det gick då absolut inte. Men jag körde på och dem flyttade mig till höger mitt och där fick jag entligen en chans. Samtidigt som jättarna matade mig med smällar så fick jag spel och slutade inte springa, fick inte tag på boll jäveln och där gav jag upp. Jag vart så sur och spelade så kasst. Men alla andra spelade suveränt och vi tog hem en seger med 2-1.

Känner mig nu alldeles stel och gammal i kroppen. Har duschat, packat väskan och ätit. Strax ska jag röra migmot pojkvännen mig, han ska nämligen hjälpa mig med spanska läxan. Imorgon har jag sovmorgon till klockan tio, hur skönt är inte det?! Ska därför också se klart män som hatar kvinnor.



Mamma är guldvärd. Det här låg på sängen när jag kom hem!

mys pys

hej igen. Mycket bloggande idag för min del idag, linda och baby dag blev inte riktigt som planerat. Max målet frestade mig när sigge och mamma skulle beställa hem till dem.

Om en liten stund så hittar vi på någonting annat, vi är nämligen ensamma hemma ikväll/natt så vi passar på att ha en hemma kväll med chips, dipp, godis och en bra film. Bara mys. 

Hoppas ni har en bra kväll! kram


samma tröja, lockar och örhängen åkte på idag.


fredag/lördag

Hej :)

Måste säga att jag är totalt slut efter gårdagen, hela kvällen spenderade jag ute i Råby tillsammans familjen Tapia, molly och obeskrivligt många chilenare för att fira Chiles nationaldag. Överallt hängde det flaggor, lampor, ljus och serpentiner. Det var god mat, massa lekar, bra musik med dans, prat och skratt och mycket mer. Jag måste säga att jag aldrig har haft så otroligt roligt och trevligt på samma gång, underbara människor allihoppa.

Omar var dock inte med igår men runt 23 tiden åkte vi hem och tillägna istället resten av natten hos honom.



köpte mig en ny tröja igår, 99:- ifrån Gina tricot.
Inte för att jag var så mycket för michael Jacksson,
men jag tyckte att det var chick :)


Vaknade utav att Omars tränare ringde och påminnde honom om att han hade match om 45 minuter, great. Han fick stress och kände mig tvungen att hjälpa honom att packa. Han kom i god tid trots allt och dem tog en seger med 3-1. Sedan jag kom hem har jag städat mitt rum, och för första gången kan jag gå in i mitt rum utan att snubbla, utan att känna den där instängda lukten och det bästa är att jag äntligen kan sova i min egen säng!

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, fixa iordning mig dvs. sätta dit lösnagar, locka håret, sminka mig, välja kläder och skor. Ikväll är det nämligen Linda och baby dag, så vi börjar troligtvis kvällen med att äta.


såhär ser jag ut just nu! skitig och svettig! yes.

hos christine

  

/ korten blev inte sådär värst bra efterssom det är ifrån mobil och
Christine har inte skickat resten av korten så det här får duga.

Fredag

Fredag idag och det betyder att timmarna i skolan är dubbelt så långa som annars, bara tråkiga lektioner och äcklig kycklinggryta till lunch. Men nu är det slut klagat, för det är ju trots allt fredag och efter skolan ska jag och Cindy hoppa in i en dansgrupp som är här på tessin, hur kul ska inte det bli? :D och ikväll ska jag, Andres & Cindy (Omars syskon) till Molly (Andres kompis) och ha mys kväll, med lite vin, godis och spel.

Bilder lägger jag ut i morgon. Ska också försöka få upp lite bilder sen igår.

/Kram


Syster blir 20 idag :)

Ja ni, sitter just ni i klassrummet och har min sista lektion och slutar om cirka 5 minuter. Då ska jag ränna på stan ett tag och hitta en sista minuten 20 års present till Stora syster ifrån mig och Omar. Kommer inte bli lätt säger jag bara men ska lite med mamma. Ikväll missar jag träningen eftersom vi ska på fest hos Christine och hennes pojkvän. woho

Vi hörs! kram


fotbollsmatch

Som planerat så åkte jag hem efter skolan, pluggade lite och åkte ner till folkkungavallen och kikade på Omars match. Där satt jag och som en ihop sjunken gnu i två timmar och blev lätt road av grabbarna där bakom som slängde en rolig kommentar efter den andra.

Åkte sedan hem och har sen dess pluggat och haft ett långt samtal med pojkvännen min, det behövdes verkligen. Nu är det sängdags, godnatt

Jag älskar den här bilden på Mixie och Omar, känner också att längtar
efter snö blir starkare och starkare!


godmorgon

oh hej ja. Upp och hoppa Linda och tillslut kom jag till skolan... har sovit mellan 5-6 timmar. Snacka om att jag är trött och sliten. Just nu har jag naturkunskap och idag slutar jag 14:00 och stannar nog kvar ett tag i skolan efter det och gör mina engelska glosor och också väntar på Omar så han får sällskap hem.

Ikväll går jag mamma, sigge, min lillasyster och omars mamma till folkkungavallen och kollar på Omars match. Efter det så, vet inte vilken tid jag är hemma men efter det blir det garanterat sängdags för min del. 


Vad skulle jag gjort utan Victoria i min klass!?

söndags myyyys

Jag hann inte blogga igår, var så fullt upptagen med att umgås med min kära familj och pojkvän. Omar kom hem till míg runt ett tiden då vi gjorde i ordning chips och dipp, satte på en film och bara njöt av sista helg dagen.

Sedan var det matdags med efterrätt, chocklad pudding med visspgrädde! Klockan rann iväg och Omar kom hem någon gång vid 10 tiden. En super mysig söndag måste jag säga.

    


/kram


halsont

Vaknade helt totalt täppt i näsan, mina halsmandlar var så svullna att jag knappt kunde andas, halsen kliade något så enormt mycket och det ända jag kunde få ner var ett kallt glas mjölk med ett sugrör. Det kändes ju sådär efterssom att jag skulle haft match idag mot flen/dunker som jag så länge sett framemot att få köra och något ännu värre är att jag blivit erbjuden att spela med damlaget i morgon men troligtvis så blir det ingen match för mig då heller. Great.

Gick en promenad till rosvalla för att kolla på Omars korpencup. Inte bara det utan också för att leka lite med mina älsklings barn Julia och filippa, som är Victorias brors barn. Tiden drog iväg och jag åkte med familjen Asplund till matchen mot flen/dunker, vi tog en seger med 5-0.

Kom hem för några timmar sen, runt 4 kanske. Mamma jag och min halvpappa gjorde oss god mat och hade det super mysigt. I kväll har jag inte planlagt något speciellt mer än att det är ett måste att fixa igång internett på våran (egna skoldata) och att jag sover hos Pojkvännen inatt, fast det blir mycket senare som jag går dit.






/ kram


mitt liv

Jag har inte alltid haft det så lätt, flyttade fram och tillbaka men kände mig aldrig hemma någonstans och livet för mig var just då helt enkelt ”ett rent helvete”. Visst var jag liten, jag var ett vilset barn utan talan som varje dag fick torka mina egna tårar. Som människa och som det är lika för alla människor så sitter sådana saker kvar någonstans i hjärtat och självklart så kommer det alltid att finnas där inne. Även om det fattas viktiga kanter i mitt liv så måste man glädjas för det man har. Jag skulle göra allt i världen för att t.ex. Få uppleva hur det är att ha en riktig pappa som ställer upp för mig, hjälper mig med studierna, väcker mig på morgorna, ser på när jag spelar fotboll och framför allt accepterar mig för den Linda som jag är. Men jag glädjs över att jag vet att han alltid finns där bakom allt och han är trots allt min pappa och jag älskar honom.

Men
det underliga är att mitt mindre bra förflutna är någonting som dels har gjort mig till den jag är idag och det är jag glad över. Jag menar utan alla motgångar och tvister i livet, vad vore livet då? Om allt skulle vara färgglatt och lyckligt hur skulle man då lära sig av sina misstag eller veta vad ordet känslor egentligen innebär?

Min mamma
, hon är den snällaste och finaste människan på hela jorden. Hon är färgklicken i mitt liv och det är för henne som jag orkar. Hon ser för det mesta allt i en positiv synvinkel, hon gör det glatt för oss alla om vi bara ger henne en chans. Hon är aktiv likasom resten av familjen, hon älskar att stoja, hoppa omkring och enbart vara sig själv och det är nog de bästa hos henne även fast det kan vara lite pinligt emellanåt! Hehe.

Sen har jag två syskon, en på 14 år och en på 19 år och jag säger bara… jag är så lyckligt lottad. Dem är fantastiskt snälla båda två. Vi ställer upp för varandra i alla lägen, lyssnar och ger råd vilken tid på dygnet som helst. Nu låter det nästan som att vi är värsta ”team Girls” och visst är det så. Alla syskon bråkar ju, det är en självklarhet och vid dem tillfällena har jag både gjort och tänkt dumma saker. Har ni någon gång jävlats med att skvallrat till mamma om att systern tog den sista chokladen i kylen, öppnat toalettdörren med en kökskniv när ni är fullt medvetna om att det är eran syster som sitter där inne och gör sina behov eller har det till och med slagit er att ni vill ”knycka – syrrans – jeans - och - klippa – hål – i – stjärten – på – dem”. Det är det mest typiska hos oss syskonen Christensen.

Mina allra bästa vänner är Victoria Asplund och Lisa Karlsson. Jag har känt Victoria sen jag kröp på alla fyra och Lisa började jag umgås med som mest någonstans i mitten av 8: an om jag minns rätt. Båda är helt obeskrivliga, dem är så bra på så många olika sätt och vis. Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett normalt liv utan dem två tjejerna. Inte för att vi är sådär speciellt normala utöver det men det är mer som en vana nu och det är lika kul varje gång Victoria tar fram sina grimaser och när Lisa asflabbar tills hon får astma anfall.

Jag har en pojkvän också,
sedan lite mer än ett år tillbaka och från första dagen så minns jag allt som om det vore igår. Vi har det super bra, är aktiva och älskar att skämma ut varandra. Vi är rätt lika med, tänker ofta på samma sätt och kan ibland bete oss som om vi började i första klass igår. Fast det är bara kul. Jag ser ingenting  utan honom vid min sida, han är värd allt för mig och kommer alltid att betyda lika mycket. Omar Tapia, bara min.

mina starkaste intressen är, Att hänga med polarna, träffa min pojkvän och fotboll såklart. Att åka i väg, utforska och se är också ett stark intresse.


Linda christensen.


Hej

Jag har nu skaffat mig en helt ny blogg som jag kanske inte kommer att ha tid med varje dag men absolut så ska jag göra mitt bästa. Jag måste säga att jag faktiskt inte hittills kommit på vad den här bloggen ska innehålla för kul men det får bli vad det blir och naturligtvis så ska ni få veta mer om mig och mitt liv.

I morgon tänker jag börja med det första riktiga inlägget för nu har klockan tickat iväg alldelse för fort och det är dags för sängdags. Godnatt!

RSS 2.0